0876 55 03 93

Вътрешна изолация

Начало  >  Вътрешна изолация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Вътрешна изолация се прави постоянно на сградите от различен тип – жилищни или административни. Това има за цел да осигури подходяща стайна температура в помещенията през цялата година, но преди всичко спомага за създаването на комфорт и уют. Онлайн запитване

Вътрешна изолация цени
Вътрешна изолация цени е фактор с огромно значение...
Вътрешна изолация цени София
Вътрешна изолация цени София варират постоянно, но...

Вътрешна изолация


Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


   При този метод на изолиране се акцентира върху интериорната част на дома – поставянето на дограма е също своеобразен тип изолиране. За ползвателите на пвц например едва ли е тайна, че този материал не пропуска нахлуването на студения вятър през зимата или слънцето в горещите летни дни. Не на последно по важност място, благодарение на дограмата ние изолираме шума от уличното движение, което често смущава покоя на обитателите на дома. Достатъчно е днес да се напомни, че постоянно на хората се предлагат програми за саниране на жилища, но в зависимост от цените всеки преценява има ли възможност да си го позволи. Изолирането на която и да било сграда може да я превърне от на пръв поглед занемарена постройка в такава с модерна визия и излъчваща естетика. Това е съобразено и със съвременните европейски изисквания, на които се държи в изключителна степен при проектирането и строенето на сгради. Изолирането от типа вътрешно ние предлагаме на всичките си клиенти, независимо в коя част на страната живеят – служителите ни обслужват всички населени места, а за да се влезе във връзка с тях, е достатъчно просто да се позвъни на посочените в сайта мобилни телефони или да се прибегне до написването на имейл. Изолацията е полезна за дома в дългосрочен план.

Услуги