0876 55 03 93

Поставяне на външна изолация

Начало  >  Външна изолация цени  >  Поставяне на външна изолация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
   Поставяне на външна изолация е дейност, с която се занимават не една и две фирми на територията на страната. Не всички обаче съумяват да изпълнят очакванията на своите клиенти и то поради факта, че специалистите им не са запознати с правилните методи на работа. Онлайн запитване

Поставяне на външна изолация


Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


   Докато повечето компании, които искат само да спечелят клиенти, предлагат ниски цени и лошо качество работа, то професионалните такива държат на правилното техническо изпълнение и на изпипването на всички детайли. Така например външното изолиране се характеризира с това, че понякога навлиза в територията на съседна тераса, а това може да доведе до възникването на сериозни конфликти. Неслучайно едно от първите неща, които трябва да се направят в тази насока, е да се постигне взаимно съгласие със съответния обитател на близкия дом, както и да се отиде до общината с цел изготвянето на всички необходими документи, регламентиращи пред закона извършването на изолацията. Външното изолиране освен това не е препоръчително да се извършва през есента или зимата – тогава по традиция времето е постоянно променливо и няма гаранция, че в точно избрания ден за работа е невъзможно да се изсипе проливен дъжд или да излезе силен вятър. Поставянето на изолацията е свързано с осигуряването на редица материали, между които на първо място изпъкват изолационна обшвка, минерална вата и други, а дъските от типа прави ни служат за по-стабилно и правилно нарязване на материала, преди окончателно да се пристъпи към неговото облепяне по повърхността на стената или покрива.

Услуги