0876 55 03 89 / 0876 55 03 93

Външна изолация цени

Начало  >  Външна изолация цени

   Външна изолация цени варират непрекъснато, което се налага от обновяването на пазара и навлизането на нови технологии, с които работният процес протича гладко и без видими проблеми. Независимо от това всеки трябва да е наясно със собствените си финанси, така че да задели толкова, колкото са необходими за външно изолиране на дома. Външна изолация е друг вид изолиране, защото съществуват още вътрешна такава и топлоизолиране. При всеки един от тези варианти се набляга на нуждата от повече комфорт за дома или офиса, но преди да пристъпим към осъществяването на такъв проект, е редно да вземем предвид не едно и две важни неща. Онлайн запитване

Изолация външна
Изолация външна е само един от начините, по които ...
Поставяне на външна изолация
   Поставяне на външна изолация е дейнос...

Външна изолация цени


Топлоизолация - труд и материали над 30 м² лв./м² /л.м./бр.
1 Стиропор 5см 18кг плътност /EPS Austroterm/ с бяла драскана мазилка 48лв./м²
2 Неопор 5см 18кг плътност /Austroterm/ с бяла драскана мазилка 51лв./м²
3 Неопор 5см 18кг плътност /BASF/ с бяла драскана мазилка 55лв./м²
4 Каменна вата 5см 120кг плътност с шпакловка с мрежа и бяла драскана мазилка след оглед
5 Фибран 5см 32кг плътност /XPS Austroterm/ 65лв./м²
6 Минимална цена на поръчка за 1 работен ден 490лв./ден
7 Външна топлоизолация на балкон с 5см стиропор до 8м² 750лв./бр.
8 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед
9 Осигуряване на вишка за трудно достъпни участаци след оглед

Минимална цена на поръчка за 1 работен ден  490лв./ден - за алпинисти!


Допълнителни услуги лв./м² /л.м./бр.
1 Обръщане на врати и прозорци 15лв./л.м.
2 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-10см 15лв./л.м.
3 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-15см 20лв./л.м.
4 Изработка и монтаж на обшивка от поцинкована ламарина след оглед
5 Монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази 50лв./л.м.
6 За дебелина над 5см. се начислява по 2лв/см. /EPS, XPS, Neopor/ 2 лв./см
7 За дебелина над 5см се начисляват по 8лв/см. /каменна вата 120кг/ 8 лв./см
8 Обработка около климатик и сателитни антени 90лв./бр
9 Обрушване на стара мазилка след оглед
10 Пълнежи /за изравняване на фасада/ след оглед
11 Анкериране /монтаж на анкерни болтове/ 35лв./бр.
12 Монтаж на ръбохранители 15 лв./л.м.
13 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед

Забележка

Технологията за монтаж на топлоизолация включва : 1. Обезопасяване на периметъра за работа; 2. Застилане с найлон; 3.Премахване на компроментитирани участъци от стара мазилка; 4.Пълнежи, ако е необходимо; 5.Лепене на изолация; 6.Дюбелиране; 7.Полагане на мрежа; 8.Монтаж на ръбохранители; 9.Циментова шпакловка; 10.Полагане на бяла или цветна мазилка. В следствие на дългогодишният ни опит в полагането на различни видове топлоизолация, както и обратната връзка с клиентите, можем да препоръчаме, като най-добър вариант цена - качество, полагането на 7,8 или 10 см изолация. Най доброто, като топлоизолационни характеристики е Неопор BASF. По бюджетен вариант е стиропор със същата дебелина или по-нисък клас Неопор. Нашите клиенти, на които сме положили външна изолация с дебелина над 7см, споделят, че имат значителни спестявания от сметките за ток, вследствие поставената по-дебела топлоизолация. Подобряването на комфорта в жилището е не само през студеното време, а и през лятото, когато вътре е значително по-хладно, без използването на климатик. Грижейки се за нашите клиенти, да получат най-доброто за парите си, препоръчваме Неопор 8-10см дебелина.

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


   Паричните стойности на всяка една услуга зависят от редица фактори, част от които обаче биват забравяни от клиентите. Типичен пример в това отношение е времето, заделено за закупуването и транспортирането на материали и оборудване до посочения адрес. Макар че цени на външна изолация често пъти са и фиксирани, не всички фирми се придържат към такава политика. Всичко зависи от това дали работниците са на  почасово заплащане, както и от квадратните метри, които предстои да се изолират. Не на последно място има още едно нещо – сградите, които са плътно прилепени една до друга, са неудобни за работа и то поради факта, че е възможно изолирането да засегне съседен балкон. Това налага разговори с общината, а за издаването на разрешително може да се наложи допълнително заплащане. Цени външна изолация на нашата фирма са достъпни за клиентите и съобразени с възможностите на специалистите, които сме наели. За повече улеснения потребителите могат да видят на сайта ни електронен калкулатор, с който пресмятането на разходите по изолирането не са проблем. Ние обаче държим на пълната осведоменост на хората, проявяващи интерес към услугите ни, така сме отворени по всяко време на работния ден за въпроси, които се отправят по телефона или с имейл.


   Така докато при вътрешна изолация работата може да протича без видими затруднения, то външната страна на дома е постоянно и пряко изложена на влиянията на атмосферните условия. При наличето на лошо време, което се изразява в силен дъжд или вятър, работния процес несъмнено ще се забави, така че е добре да вземем под вниманието си подобно обстоятелство. Неслучайно именно летният сезон е най-подходящ за такъв тип дейности, а не есента или зимата. Като при всяка друга ремонтна или строителна услуга, и тук цените са различни и зависят от много фактори. Външното изолиране може да се окаже често пъти трудна задача заради лошото състояние на много сгради. Тук се има предвид ненавременната им поддръжка, в резултат на което нейни отделни части се лющят или дори се разпадат. От друга страна с изолиране от типа външно подобни проблеми се решават – освен че придава на постройката нов, модерен и завършен вид, изолацията я предпазва от вятъра, дъжда, слънцето и всички други природни явления, които в по-малка или голяма степен я рушат. Така изолацията се оказва решаващ фактор за отличното състояние на сградите, независимо дали те са офисни, жилищни, учебни или други по вид.

Услуги