0876 55 03 93

Топлоизолация на таван

Начало  >  Топлоизолация  >  Топлоизолация на таван

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Топлоизолация на таван е поредната наша услуга, до която имат достъп решилите да се свържат с фирмата ни клиенти. Това е нещо, което изисква определени технически познания и опит, но също така редица други фактори определят дали крайният резултат от това начинание ще бъде успешен. Онлайн запитване

Топлоизолация на таван

Офертата се дава след оглед на място!


   Има например разлика в избора на изолационния материал, който ще бъде поставен на тавана. Препоръчително е той да е с колкото може по-голяма дебелина, защото именно тя стои в основата на качествената изолация. Дори е препоръчително да удвоим дебелината за още по-добри резултати накаря. Изолационната обшивща и минералната вата са само два от възможните материали, които влизат в процеса на изолиране, но освен тях има и още важни аспекти, на които специалистите следва да обърнат внимание. Плоскостите от стъклената вата също са вариант, като за тях дори има доста подробна информация, следователно за клиентите не представлява трудност поне на теория да се запознаят с това, което предстои. Измерването на разстоянието между отделните греди на покрива е първото нещо, което следва да се направи. После идва ред и на нарязването на изолационния материал, като добавянето на един или два сантиметра отгоре няма да навреди. Притискането на компонентите с права дървена дъска е горещо препоръчително, защото спомага за по-лесното нарязване, което иначе отнема време. Същата функция като дъската имат и алуминиевите профили, които са ценни и незаменими помощници в сферата на ремонтите. Така таванът ще получи точно желаната изолация, която да оправдае очакванията на клиентите.

Услуги