0876 55 03 93

Лепене на топлоизолация

Начало  >  Топлоизолация  >  Лепене на топлоизолация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Лепене на топлоизолация е обичайна практика в сферата на строителството и ремонтите, като точно изолирането е едно от основните търсения на клиентите. Всички те в по-малка или голяма степен знаят за положителните й качества и за ползите за дома впоследствие в дългосрочен план. Онлайн запитване

Лепене на топлоизолация

Офертата се дава след оглед на място!


   Колкото и да се отлага осъществяването на изолацията, това няма да промени влошеното състояние на комфорта и уюта. Лепенето на изолационните материали е едно от нещата, които са с най-голяма важност за крайния успех на начинанието. Ето защо не е достатъчно да се обръща внимание само на нарязването на материала, който колкото е по-дебел, толкова по-добра се получава изолацията. Обшивката и минералната вата са типични материали за изолиране, които се облепват плътно и поетапно в зависимост от това на каква повърхност се прави топлоизолацията. В случая с тавана или балкона, биха могли да възникнат някои усложнения в резултат на високия процент влажност на въздуха. За таваните е още препоръчително да се измери разстоянието между отделните покривни греди. Всичко това е в компетенциите и опита на специалистите от наетата фирма, но и на някои домашни майстори, въпреки че последните невинаги съумяват да оправдаят очакванията на клиентите. За разлика от по-ниските цени, които предлагат, те не разполагат с познанията за качествена работа и така често вкарват клиентите в допълнителни разходи. В процеса на лепене можем да използваме и дъски от типа прави, но и профилите от алуминий е опция, която има своите предимства, свързани със здравината на метала.

Услуги