0876 55 03 89 / 0876 55 03 93

Топлоизолация

Начало  >  Топлоизолация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Топлоизолация  и топлоизолация София са сред най-честите търсения на нашите клиенти, защото много от тях населяват именно столицата на страната. Като най-голям град, тя предлага и най-много възможности по отношение на избора и това важи за абсолютно всяка сфера. Топлоизолация цени няма как да не интересува клиентите ни, защото при направата на какъвто и да било ремонт разходите по него са основен елемент. Ето защо да да ги улесним в това отношение, ние сме предоставили в сайта си електронен калкулатор, с който извършването на сметките не представлява проблем. Онлайн запитване

Външна топлоизолация цени
Външна топлоизолация цени е нещо, от което няма ка...
Вътрешна топлоизолация
Вътрешна топлоизолация е термин, който е пряко свъ...
Вътрешна топлоизолация цени
Вътрешна топлоизолация цени е фактор, който ни пом...
Топлоизолация на таван
Топлоизолация на таван е поредната наша услуга, до...
Монтаж на топлоизолация
За да се направи качествен и надежден монтаж на т...
Фирми за топлоизолация
Фирми за топлоизолация София е често пъти търсено ...
Лепене на топлоизолация
Лепене на топлоизолация е обичайна практика в сфер...

Топлоизолация

   Строителството и ремонтите и, както е в случая, топлоизолирането, са област, в която постоянно настъпват промени. Много от тях са с положителен характер и позволяват на хората да имат обновени модерни домове, отговарящи на стандартите на европейските съвременни изисквания. Топлоизолирането е метод, който се дели на външен и вътрешен, като и двата са еднакво полезни не само за вида на дома ни – апартамент или къща, но и го предпазват от влиянията на атмосферните условия. Те се променят често и това е най-малкото, което застрашава  постройките. Ако те претърпят досег с подпочвени води, това може сериозно да застраши стабилността на основите, ето защо едно от първите неща, до които се прибягва,  е направата на изкопни работи. От своя страна това включва и дренажиране, а то се дели също като топлоизолацията на няколко вида. Но ако трябва да обобщим кое е най-голямото преимущество, то е осигурявянето на подходяща стайна температура за всеки сезон от годината. От това категорично се налага изводът, че ще намалеят и сметките за ток, които са високи и които именно често разклащат устоите на финансовото ни състояние. За тези, които не могат да си позволят плащането наведнъж за услугата, съществува опцията да теглят потребителски кредит.Топлоизолация - труд и материали над 30 м² лв./м² /л.м./бр.
1 Стиропор 5см 18кг плътност /EPS Austroterm/ с бяла драскана мазилка 48лв./м²
2 Неопор 5см 18кг плътност /Austroterm/ с бяла драскана мазилка 51лв./м²
3 Неопор 5см 18кг плътност /BASF/ с бяла драскана мазилка 55лв./м²
4 Каменна вата 5см 120кг плътност с шпакловка с мрежа и бяла драскана мазилка след оглед
5 Фибран 5см 32кг плътност /XPS Austroterm/ 65лв./м²
6 Минимална цена на поръчка за 1 работен ден 490лв./ден
7 Външна топлоизолация на балкон с 5см стиропор до 8м² 750лв./бр.
8 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед
9 Осигуряване на вишка за трудно достъпни участаци след оглед

Минимална цена на поръчка за 1 работен ден  490лв./ден - за алпинисти!


Допълнителни услуги лв./м² /л.м./бр.
1 Обръщане на врати и прозорци 15лв./л.м.
2 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-10см 15лв./л.м.
3 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-15см 20лв./л.м.
4 Изработка и монтаж на обшивка от поцинкована ламарина след оглед
5 Монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази 50лв./л.м.
6 За дебелина над 5см. се начислява по 2лв/см. /EPS, XPS, Neopor/ 2 лв./см
7 За дебелина над 5см се начисляват по 8лв/см. /каменна вата 120кг/ 8 лв./см
8 Обработка около климатик и сателитни антени 90лв./бр
9 Обрушване на стара мазилка след оглед
10 Пълнежи /за изравняване на фасада/ след оглед
11 Анкериране /монтаж на анкерни болтове/ 35лв./бр.
12 Монтаж на ръбохранители 15 лв./л.м.
13 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед

Забележка

Технологията за монтаж на топлоизолация включва : 1. Обезопасяване на периметъра за работа; 2. Застилане с найлон; 3.Премахване на компроментитирани участъци от стара мазилка; 4.Пълнежи, ако е необходимо; 5.Лепене на изолация; 6.Дюбелиране; 7.Полагане на мрежа; 8.Монтаж на ръбохранители; 9.Циментова шпакловка; 10.Полагане на бяла или цветна мазилка. В следствие на дългогодишният ни опит в полагането на различни видове топлоизолация, както и обратната връзка с клиентите, можем да препоръчаме, като най-добър вариант цена - качество, полагането на 7,8 или 10 см изолация. Най доброто, като топлоизолационни характеристики е Неопор BASF. По бюджетен вариант е стиропор със същата дебелина или по-нисък клас Неопор. Нашите клиенти, на които сме положили външна изолация с дебелина над 7см, споделят, че имат значителни спестявания от сметките за ток, вследствие поставената по-дебела топлоизолация. Подобряването на комфорта в жилището е не само през студеното време, а и през лятото, когато вътре е значително по-хладно, без използването на климатик. Грижейки се за нашите клиенти, да получат най-доброто за парите си, препоръчваме Неопор 8-10см дебелина.

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


   Топлоизолирането е несъмнено полезно за всеки дом или офис, но преди да се пристъпи към осъществяването му, е редно клиентите да направят проучване на пазара за фирми и също така на това какъв тип документи ще са им необходими. Често пъти при изолиране от типа външно възникват спорове между съседи, живеещи в една сграда, ако изолираната площ навлезе в тяхна територия. Ето защо и разговорите със съответните общински служители са сред нещата с най-голямо значение. Цени на топлоизолация варират постоянно, което е неизбежно предвид постоянното навлизане на нови и усъвършенствани технологии на пазара. Днес може да се избира измежду много материали, но е по-добре тази работа да се остави в ръцете на професионалисти. Те не само знаят къде цени топлоизолация са изгодни, но и са запознати с необходимото оборудване. Всичко това, ако не се вземе предвид преди началото на работния процес, може да доведе до значително забавяне, а това ще изнерви най-вече поръчителите на изолирането, които искат чисто и просто най-доброто за дома си и то не само за определен сезон, а за всеки ден от годината. Изолацията е метод, който спомага домът ни да е подходящо затоплен или съответно охладен.

Услуги