0876 55 03 93

Шумоизолация

Начало  >  Шумоизолация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Все повече клиенти се интересуват от шумоизолация. При днешният динамичен живот, домът се явява пристан на уют и спокойствие, които не може да се намерят при съществуващите външни дразнители и шумни съседи. За повишаване комфорта на жилището се поставят изолации, които изолират външните шумове, както на подове, така и на стени, и тавани. 
Използват се различни материали – вата, коркови плоскости, дунапрен, фибран, перлитена замазка, акустичен таван, шумоизолационни мембрани, които се поставят под плаващи подове, керамични или дървени настилки. В зависимост от настилката, или ограждащия елемент/под, стена, таван/ се избира и подходящата за случая звукоизолация.
Онлайн запитване

Шумоизолация


ШУМИЗОЛАЦИЯ - труд- над 30м2 за едно помещение лв./м2/м'/бр.
1 Монтаж на гипскартон с вата до 5см. 45 лв./м2
2 Монтаж на корк 55лв./м2
3 Монтаж на гипскартон с дунапрен 43 лв./м2
4 Монтаж на фибран до 3см 41 лв./м2

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


Използваните материали се поставят на конструкция/за стени/ и се затварят с гипскартон. Корковите плоскости могат да се лепят директно на стени, тавани,а дори и под, без нужда от конструкция.

За шумоизолиране на стени и тавани обикновено се използват гипскартон с вата, корк или дунапрен  с различна дебелина и плътност. За изолиране на под – фибран, дървени плоскости, различни екологични мембрани против ударен шум с различна дебелина, антивибрационни подложки и др.. Могат да се поставят под плаващи подове, паркет, ламинат, мокет, керамични настилки и камък. Може да се монтира акустичен панел за да се неутрализира фоновия шум в офиса. Корк се използва много успешно за шумоизолиране на звукозаписни студия. Използват се иновативни, висококачествени продукти, идеални за подобряване на шумоизолацията на съществуващи сгради по време на възстановителни работи на подове с керамични и дървени покрития.

Монтажа се извършва от опитни специалисти, защото, както при всяка дейност и тук има тънкости при полагането на различните видове шумоизолация. При огледа нашите представители предлагат най-доброто решение за всеки обект, в зависимост от изискването на клиента. 

Нашите клиенти са много доволни от шумоизолация направена с вата и гипскартон. За шумоизолиране на стени и тавани, като по-ниско бюджетен вариант се използва гипскартон с дунапрен. 

При нужда от звукоизилиране на под и таван се препоръчва фибран . 

Изброените материали се използват, както за шумоизолиране, така и за звукоизолация  и  топлоизолация.

Услуги