0876 55 03 89 / 0876 55 03 93

Саниране на жилища

Начало  >  Саниране София  >  Саниране на жилища

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Саниране на жилища изобщо не е новост за нашите клиенти, а и за всички останали такива на други фирми. Особено през последните години се говори усилено за ползите от подобно начинание, които би донесла санировката за сградите. Онлайн запитване

Саниране на жилища


Топлоизолация - труд и материали над 30 м² лв./м² /л.м./бр.
1 Стиропор 5см 18кг плътност /EPS Austroterm/ с бяла драскана мазилка 48лв./м²
2 Неопор 5см 18кг плътност /Austroterm/ с бяла драскана мазилка 51лв./м²
3 Неопор 5см 18кг плътност /BASF/ с бяла драскана мазилка 55лв./м²
4 Каменна вата 5см 120кг плътност с шпакловка с мрежа и бяла драскана мазилка след оглед
5 Фибран 5см 32кг плътност /XPS Austroterm/ 65лв./м²
6 Минимална цена на поръчка за 1 работен ден 490лв./ден
7 Външна топлоизолация на балкон с 5см стиропор до 8м² 750лв./бр.
8 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед
9 Осигуряване на вишка за трудно достъпни участаци след оглед

Минимална цена на поръчка за 1 работен ден  490лв./ден - за алпинисти!


Допълнителни услуги лв./м² /л.м./бр.
1 Обръщане на врати и прозорци 15лв./л.м.
2 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-10см 15лв./л.м.
3 Монтаж на козирки /поцинкована ламарина/-15см 20лв./л.м.
4 Изработка и монтаж на обшивка от поцинкована ламарина след оглед
5 Монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази 50лв./л.м.
6 За дебелина над 5см. се начислява по 2лв/см. /EPS, XPS, Neopor/ 2 лв./см
7 За дебелина над 5см се начисляват по 8лв/см. /каменна вата 120кг/ 8 лв./см
8 Обработка около климатик и сателитни антени 90лв./бр
9 Обрушване на стара мазилка след оглед
10 Пълнежи /за изравняване на фасада/ след оглед
11 Анкериране /монтаж на анкерни болтове/ 35лв./бр.
12 Монтаж на ръбохранители 15 лв./л.м.
13 Неописани дейности, които се изпълняват в рамките на 1ден след оглед

Забележка

Технологията за монтаж на топлоизолация включва : 1. Обезопасяване на периметъра за работа; 2. Застилане с найлон; 3.Премахване на компроментитирани участъци от стара мазилка; 4.Пълнежи, ако е необходимо; 5.Лепене на изолация; 6.Дюбелиране; 7.Полагане на мрежа; 8.Монтаж на ръбохранители; 9.Циментова шпакловка; 10.Полагане на бяла или цветна мазилка. В следствие на дългогодишният ни опит в полагането на различни видове топлоизолация, както и обратната връзка с клиентите, можем да препоръчаме, като най-добър вариант цена - качество, полагането на 7,8 или 10 см изолация. Най доброто, като топлоизолационни характеристики е Неопор BASF. По бюджетен вариант е стиропор със същата дебелина или по-нисък клас Неопор. Нашите клиенти, на които сме положили външна изолация с дебелина над 7см, споделят, че имат значителни спестявания от сметките за ток, вследствие поставената по-дебела топлоизолация. Подобряването на комфорта в жилището е не само през студеното време, а и през лятото, когато вътре е значително по-хладно, без използването на климатик. Грижейки се за нашите клиенти, да получат най-доброто за парите си, препоръчваме Неопор 8-10см дебелина.

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


   Най-вече се набляга на акцента върху жилищните постройки, но и административните са по всяко време на деня пълни с хора, ето защо нуждата от комфорт и уют в съчетание с излъчване за стилност и естетика е осезаема. Санировката е процес, който прилича на изолирането, а то, както добре знаят повечето хора, е предназначено да предпазва сградите от външни вредни влияния, които биха могли да нанесат трайни и дори непоправими щети на повърхностите. С тази цел се прави саниране, а освен това по този начин сградата придобива по-здрав и дълготраен вид, следователно дълги години е застрахована от преждевременно рушене. Понеже много от жилищата са в недобро състояние и са стари, санирането е един вид модернизиране на дома и превръщането му в още по-приятно място за живеене. По отношение на цената за такава услуга, точно тук произлизат и колебанията на някои. За тях е непосилно да покрият този разход с текущите си финанси, но благодарение на възможността да се тегли потребителски кредит, извършването на ремонта, в случая санировката, вече не представлява трудност. Връщането на вноските става на равни части всеки месец, но най-важното в случая е след санирането жилището да има наистина добър и внушителен вид. Достатъчно е само да сравним едно такова жилище с отдавна неремонтиран дом.

Услуги