0876 55 03 93

Поставяне на изолация

Начало  >  Поставяне на изолация

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Поставяне на изолация се осъществява всеки ден не само от нашите специалисти, но и от много други фирми на територията на страната. Всички те искат най-доброто за своите клиенти и за да го постигнат, са готови да им предложат страхотни решения в дългосрочен план. Онлайн запитване

Поставяне на изолация

   Изолирането е процес, след края на който се постигат значителни резултати, включващи осигуряването на подходяща температура за отделните помещения  и намаляване на сметките за ток. През зимата те са изключително високи, което се дължи на постоянното функциониране на парното или други уреди за отопление. Ако обаче изолираме жилището си външно и вътрешно, тези проблеми намират своето ефикасно решение. Има много тънкости за усвояване, ако искаме да направим качествено и професионално полагане на изолация. Това по принцип е работа на специалистите, а не на домашните майстори, които в много случаи само влошават нещата, вместо да ги подобрят. От значение е изборът на изолационен материал, защото пазарът е буквално всеки ден заливан от нови продукти, голяма част от които идват от чужбина. Както в случая с грундът за шпакловане или с лепилата за плочки, можем да се доверим и на българските стоки. Изолацията се прави от алпинисти, които работят на въже или скеле, а такава гледка е обичайна за много сгради. Ако времето е ветровито, това може да затрудни работния процес на външната изолация, докато при вътрешната няма опасност от подобно развитие на нещата. Стените, таванът, терасата и стаите – всичко може да се изолира по перфектен начин.

Офертата се дава след оглед на място!


Услуги