0876 55 03 93

Изолация на тераса

Начало  >  Изолация на тераса

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Много са ползите, които би донесла на дома една добре направена изолация на тераса, но ако трябва да изтъкнем само едно ключово предимство, то това е предотвратяването на плесени и мухъл. Както вероятно много добре знаят голяма част от потребителите, именно те стоят в основата на нуждата от преждевременен ремонт, защото още с началната си поява започват да нанасят вреди на различните повърхности. Онлайн запитване

Изолация на тераса

Офертата се дава след оглед на място!


   Стените, таванът, подът и дори плочките в банята понякога се оказват жертва на плесен, което е много неприятно. Освен че е възможно да са резултат от високия процент влажност на въздуха, те излъчват неприятна миризма, която трудно изчезва. Пръскането с различни препарати е само временно решение, ето защо е необходимо за балкона да се прибегне към изолирането му. Процесът е като цяло деликатен и изисква наличието на определени познания, които няма как да се притежават от хора, неработещи в тази сфера. Въпреки това за всички тях, които имат по-засилен интерес или пък просто искат да научат нещо повече, могат да се обърнат с въпросите си към нашите специалисти, които са постоянно на разположение. Балконът е едно изключително важно помещение за всеки дом и усвояването на тераси е друга опция пред клиентите, които искат да разширят дома си и да освободят повече място. В случая с изолация, както става навсякъде, където се приложи, тя осигурява повече топлина и съответно хлад през горещите летни дни и също така е налице балансирана температура през всеки ден от годината.

Услуги