0876 55 03 93

Изолация на стени

Начало  >  Изолация на стени

Поради интензивните промени в цените на материалите, горивата и електроенергията, не можем да държим актуални цени в сайта, затова имайте предвид, че само след оглед ще получите най-точни цени!
Изолация на стени е услуга от сферата на строителството и ремонтите, която се предлага на клиентите от нашите специалисти. Всички те имат опит и квалификация, благодарение на които могат да изпълняват стриктно клиентските желания. Стените във всеки дом са много важни за цялостната обстановка и изобщо не е достатъчно да бъдат боядисани в съответните подхождащи на интериора тонове. Онлайн запитване

Изолация на стени

Офертата се дава след оглед на място!


   Необходимо е още да се помисли и за тяхното изолиране, независимо дали от външната или вътрешната страна, защото при всички положения нещата след такава процедура се подобряват. Много лесно може да се познае кога дадена стена е изолирана за разлика от друга – достатъчно е да почукаме с ръка по стенната повърхност. Едно от неприятните неща, които могат да се случат след края на работния процес, е след време изолацията да падне и да се наложи нейното ново поставяне. Ако обаче това се случи, със сигурност е белег за недостатъчно компетентна работа от страна на наетата фирма. На пазара се предлагат ефикасни изолационни материали, които са от различни производители, но за повечето клиенти е трудно да изберат. Затова те предпочитат, поне в повечето случаи, да се доверят на нашите работници, които не само отлично познават пазара, но и знаят на кои места материалите се предлагат на достъпни цени. Цената на изолирана стена може да е повече или по-малко от очакваното, като всичко зависи от площта, която трябва да се  покрие, а също и от вида на помещението – дали е малко или обширно.

Услуги